Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Manavgat'ta Yangın Son Dakika : Manavgat'ta Makilik Alanda Çıkan Yangın Korkuttu - Son Dakika, Günün ağarmasıyla havadan yapılan müdahalelerle kontrol altına manavgat'a bağlı yaylaalan mahallesi'nde saat 04.00 sıralarında yerleşim yeri yakınında orman yangını çıktı.

Manavgat'ta Yangın Son Dakika : Manavgat'ta Makilik Alanda Çıkan Yangın Korkuttu - Son Dakika, Günün ağarmasıyla havadan yapılan müdahalelerle kontrol altına manavgat'a bağlı yaylaalan mahallesi'nde saat 04.00 sıralarında yerleşim yeri yakınında orman yangını çıktı.. Tarım ve orman bakanı pakdemirli, 53 vatandaşımız. + antalya'nın manavgat ilçesinde çıkan orman yangını kontrol altına alındı. Yangın söndürme uçağı ve helikopterin yanı sıra orman i̇şletme müdürlüğü ve antalya büyükşehir belediyesi'ne bağlı itfaiye ekipleri tarafından alevlere yoğun şekilde müdahale ediliyor. Oymapınar mahallesi'nde üç ayrı noktadan çıktığı iddia edilen yangın kısa sürede yayıldı. Antalya'nın manavgat ilçesindeki ormanlık alanda yangın çıkarken, havadan ve karadan söndürme çalışması başlatıldı.

Chp antalya il başkanı bayar görevden alındı. Antalya'nın manavgat ilçesinde çıkan orman yangını söndürüldü. Son dakika manavgat haberlerini buradan takip edebilirsiniz. Sondakika haberleri, dünyadan ve türkiye'den son dakika haber, son dakika haberler. Antalya'nın manavgat ilçesinde orman yangını çıktı.

Manavgat'ta orman yangın! Dumanlar gökyüzünü kapattı - Son ...
Manavgat'ta orman yangın! Dumanlar gökyüzünü kapattı - Son ... from imgrosetta.mynet.com.tr
Manavgat'ta saat 13.30 sıralarında orman yangını çıktı. Yangın nedeniyle zeytin ağaçlarının da bulunduğu tarım arazileriyle birlikte toplam 5 hektar alan zarar gördü. Antalya'nın mananavgat ilçesinde çıkan orman yangınında yaklaşık 35 hektar alan zarar gördü. Antalya manavgat'tan son dakika korkunç görüntüler geldi. Sondakika haberleri, dünyadan ve türkiye'den son dakika haber, son dakika haberler. Manavgat'ta orman yangını antalya'nın manavgat ilçesinde bereket mahallesi dere mevkisinde orman yangını çıktı. Afad'dan yapılan açıklamada, 30 vatandaşın yangından etkilendiği belirtildi. Yerleşim yerine 200 metre yakınına kadar ulaşan yangında, arı kovanlarının ve koyun ağıllarının tamamı yanarak kül oldu.

Oymapınar mahallesi'nde üç ayrı noktadan çıktığı iddia edilen yangın kısa sürede yayıldı.

Antalya'nın manavgat ilçesinde çıkan orman yangını söndürüldü. Jandarma yangının çıkış nedeniyle ilgili inceleme. Kızılçam ormanlarının bulunduğu ormanlık alanda yükselen alevlere ilk müdahale çevredeki köylüler tarafından yapıldı. Yaklaşık 2 saatlik müdahalenin ardından yangın söndürülürken, soğutma çalışmaları. Sondakika haberleri, dünyadan ve türkiye'den son dakika haber, son dakika haberler. Alevlerin tehdit ettiği mahalleler tahliye ediliyor. Manavgat cumhuriyet başsavcılığı tarafından ilçede 4 ayrı noktada çıkan yangınlara ilişkin soruşturma başlatıldı. Chp antalya il başkanı bayar görevden alındı. Mithat abakan (dha) 20.10.2019 16:43. Antalya manavgat'tan son dakika korkunç görüntüler geldi. Türkiye ve dünyadan son dakika haberlerini kaçırmayın! Antalya son dakika haberleri : Manavgat'da orman yangını antalya'nın manavgat ilçesinde sabaha karşı orman yangını çıktı.

08.08.2019 08:07 | son güncelleme: Son dakika haberlerine göre kyk yurdu hazir hale geti̇ri̇ldi̇afet ve acil durum yönetimi başkanlığı (afad), antalya'nın manavgat ilçesinde çıkan orman kızılay, i̇zmir, adana, antalya, denizli ve isparta'dan 5 mobil beslenme aracını ve 1 sahra mutfağını yangın bölgesine sevk etti. Manavgat'da orman yangını antalya'nın manavgat ilçesinde sabaha karşı orman yangını çıktı. Antalya'nın manavgat ilçesinde çıkan orman yangını söndürüldü. Antalya'nın mananavgat ilçesinde çıkan orman yangınında yaklaşık 35 hektar alan zarar gördü.

Manavgat'ta orman yangın! Dumanlar gökyüzünü kapattı - Son ...
Manavgat'ta orman yangın! Dumanlar gökyüzünü kapattı - Son ... from imgrosetta.mynet.com.tr
Yağan kar ile birlikte alacabel ve konya yolu traf. Günün ağarmasıyla havadan yapılan müdahalelerle kontrol altına manavgat'a bağlı yaylaalan mahallesi'nde saat 04.00 sıralarında yerleşim yeri yakınında orman yangını çıktı. Manavgat'ta orman yangını antalya'nın manavgat ilçesinde bereket mahallesi dere mevkisinde orman yangını çıktı. Son gelen bilgilere göre 53 kişi yaralandı, 2 kişinin ise durumu ağır. Henüz bilinmeyen bir nedenle çıkan ve yerleşim yerlerini tehdit eden yangına çok sayıda itfaiye ve arazöz ile müdahale edildi. Manavgat belediye başkanı'ndan acı sözler. Alınan bilgilere göre, oymapınar baraj gölü yakınlarında saat 10.30 sıralarında henüz bilinmeyen bir nedenle orman yangını çıktı. Antalya'nın manavgat ilçesinde sabaha karşı çıkan orman yangınının yerleşim yerlerine sıçramadan söndürülmesi için çalışma başlatıldı.

Chp antalya il başkanı bayar görevden alındı.

Son dakika haberlerine göre kyk yurdu hazir hale geti̇ri̇ldi̇afet ve acil durum yönetimi başkanlığı (afad), antalya'nın manavgat ilçesinde çıkan orman kızılay, i̇zmir, adana, antalya, denizli ve isparta'dan 5 mobil beslenme aracını ve 1 sahra mutfağını yangın bölgesine sevk etti. Antalya'nın manavgat ilçesi, karaöz mahallesi'nde henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Manavgat'daki yangından son dakika bilgileri. Kızılçam ormanlarının bulunduğu ormanlık alanda yükselen alevlere ilk müdahale çevredeki köylüler tarafından yapıldı. Jandarma yangının çıkış nedeniyle ilgili inceleme. Manavgat kaymakamı mustafa yiğit, yangın yerleşim yerlerine doğru ilerliyor. Tam kapanma perşembe gününden ballayıp bayram sonu. Henüz bilinmeyen bir nedenle çıkan ve yerleşim yerlerini tehdit eden yangına çok sayıda itfaiye ve arazöz ile müdahale edildi. Oymapınar mahallesi'nde üç ayrı noktadan çıktığı iddia edilen yangın kısa sürede yayıldı. Aksaz mahallesi'nde saat 19.30 sıralarında otluk alanda henüz belirlenemeyen bir nedenle başlayan yangın, rüzgarın etkisiyle büyüyerek ormanlık manavgat'ta orman yangını. Yangın nedeniyle zeytin ağaçlarının da bulunduğu tarım arazileriyle birlikte toplam 5 hektar alan zarar gördü. Afad'dan yapılan açıklamada, 30 vatandaşın yangından etkilendiği belirtildi. Manavgat'ta saat 13.30 sıralarında orman yangını çıktı.

Kısa sürede büyüyen yangına, ilk etapta manavgat orman i̇şletme müdürlüğüne ait iki arazöz ile müdahale ediliyor. Amfibi uçak, 4 helikopter, 15 arazöz ve 3 dozerle yangına müdahale edilen yangın kontrol altına alındı. Manavgat'ın yeniköy mahallesi yakınlarındaki ormanlık alanda, saat 12.00 sıralarında henüz belirlenemeyen nedenle yangın başladı. Yangın nedeniyle zeytin ağaçlarının da bulunduğu tarım arazileriyle birlikte toplam 5 hektar alan zarar gördü. Yangın yerleşim yerlerine kadar ulaştı, evrenseki, ilıca, kalemler ve yeniköy mahalleleri tahliye edildi.

Manavgat'ta hastanede çıkan yangın büyümeden söndürüldü ...
Manavgat'ta hastanede çıkan yangın büyümeden söndürüldü ... from foto.sondakika.com
Tarım ve orman bakanı pakdemirli, 53 vatandaşımız. Antalya'nın manavgat ilçesinde sabaha karşı çıkan orman yangınının yerleşim yerlerine sıçramadan söndürülmesi için çalışma başlatıldı. 4 ev, 4 samanlık ve ahır yandı. Günün ağarmasıyla havadan yapılan müdahalelerle kontrol altına manavgat'a bağlı yaylaalan mahallesi'nde saat 04.00 sıralarında yerleşim yeri yakınında orman yangını çıktı. Alınan bilgilere göre, oymapınar baraj gölü yakınlarında saat 10.30 sıralarında henüz bilinmeyen bir nedenle orman yangını çıktı. Antalya'nın manavgat ilçesinde bulunan sayıştay başkanlığı eğitim ve dinlenme tesisleri'nde tadilat çalışmaları sırasında çıkan yangın korku dolu anların yaşanmasına neden oldu. Manavgat'ta saat 13.30 sıralarında orman yangını çıktı. Son dakika haberlerine göre kyk yurdu hazir hale geti̇ri̇ldi̇afet ve acil durum yönetimi başkanlığı (afad), antalya'nın manavgat ilçesinde çıkan orman kızılay, i̇zmir, adana, antalya, denizli ve isparta'dan 5 mobil beslenme aracını ve 1 sahra mutfağını yangın bölgesine sevk etti.

Alınan bilgilere göre, oymapınar baraj gölü yakınlarında saat 10.30 sıralarında henüz bilinmeyen bir nedenle orman yangını çıktı.

Yangın yerleşim yerlerine kadar ulaştı, evrenseki, ilıca, kalemler ve yeniköy mahalleleri tahliye edildi. Manavgat'daki yangından son dakika bilgileri. 08.08.2019 08:07 | son güncelleme: Antalya'nın manavgat ilçesi, karaöz mahallesi'nde henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Antalya son dakika haberleri : Son gelen bilgilere göre 53 kişi yaralandı, 2 kişinin ise durumu ağır. Antalya'nın manavgat ilçesindeki ormanlık alanda yangın çıkarken, havadan ve karadan söndürme çalışması başlatıldı. Antalya'nın manavgat ilçesinde orman yangını çıktı. 4 ev, 4 samanlık ve ahır yandı. Afad'dan yapılan açıklamada, 30 vatandaşın yangından etkilendiği belirtildi. Yağan kar ile birlikte alacabel ve konya yolu traf. Amfibi uçak, 4 helikopter, 15 arazöz ve 3 dozerle yangına müdahale edilen yangın kontrol altına alındı. Manavgat son dakika haberleri ve manavgat haber ile ilgili video, anlık canlı gelişmeler en son haber'de.