Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Απεργία Αποχή Από Αξιολόγηση : Προχωρούν σε απεργία και αποχή από την αξιολόγηση και οι ... : Tην έναρξη και κλιμάκωση αγωνιστικών κινητοποιήσεων από την δευτέρα 10 φεβρουαρίου ανακοίνωσαν οι δικαστικοί υπάλληλοι…

Απεργία Αποχή Από Αξιολόγηση : Προχωρούν σε απεργία και αποχή από την αξιολόγηση και οι ... : Tην έναρξη και κλιμάκωση αγωνιστικών κινητοποιήσεων από την δευτέρα 10 φεβρουαρίου ανακοίνωσαν οι δικαστικοί υπάλληλοι…. Την πρώτη μαΐου γιορτάζεται η μέρα των εργατών. Συνεχίζει η απεργία της ποε οτα από την αξιολόγηση. Χαιρετίζει τους χιλιάδες εργαζόμενους του δημοσίου που στη συντριπτική τους πλειονότητα, με αποφάσεις των συνελεύσεων. Tην έναρξη και κλιμάκωση αγωνιστικών κινητοποιήσεων από την δευτέρα 10 φεβρουαρίου ανακοίνωσαν οι δικαστικοί υπάλληλοι… Η μεγάλη συμμετοχή στην απεργία/αποχή από την αξιολόγηση, τα προηγούμενα δύο χρόνια, έδειξε πως ο δημοσιοϋπαλληλικός κόσμος στη συντριπτική του πλειονότητα

Αναρτήθηκε από όραμα και δημιουργία 28 σεπτεμβρίου. Την προκήρυξη απεργίας με αποχή από τα καθήκοντα της αξιολόγησης αποφάσισε σήμερα σε έκτακτη συνεδρίαση το γενικό συμβούλιο της ποεδην μετά την δικαστική απόφαση που χαρακτήριζε παράνομη την απεργία της αδεδυ.το γενικό συμβούλιο της ποεδην ανταποκρίθηκε άμεσα στα. Χαιρετίζει τους χιλιάδες εργαζόμενους του δημοσίου που στη συντριπτική τους πλειονότητα, με αποφάσεις των συνελεύσεων. Συνεχίζει η απεργία της ποε οτα από την αξιολόγηση. Ξεπερνώντας απ' τα κάτω την αδράνεια του δσ της ολμε, 33 ελμε (μέχρι στιγμής) αποφασίζουν απεργία αποχή από τη διαδικασία αξιολόγησης των διευθυντών, με την κάλυψη των δσ, των γ.

Η ΔΑΣ-ΟΤΑ καλεί τους εργαζόμενους να συνεχίσουν την ...
Η ΔΑΣ-ΟΤΑ καλεί τους εργαζόμενους να συνεχίσουν την ... from i0.wp.com
Χαιρετίζει τους χιλιάδες εργαζόμενους του δημοσίου που στη συντριπτική τους πλειονότητα, με αποφάσεις των συνελεύσεων. Συνεχίζει η απεργία της ποε οτα από την αξιολόγηση. Από τις διαδικασίες που προβλέπονται από τον νόμο 4692/2020 (φεκ 12 ιουνίου 2020) καθώς και από την υπουργική απόφαση «συλλογικός προγραμματισμός, εσωτερική και εξωτερική αξιολόγηση των σχολικών μονάδων ως προς το εκπαιδευτικό τους έργο» και. Την πρώτη μαΐου γιορτάζεται η μέρα των εργατών. Συνελεύσεών τους και της αδεδυ. Υπενθυμίζουμε ότι η αποχή των εκπαιδευτικών από συγκεκριμένα καθήκοντα συνιστά απολύτως νόμιμη, συνταγματικά κατοχυρωμένη μορφή καλούμε τις εκπαιδευτικές ομοσπονδίες δοε/ολμε να κηρύξουν 24ωρη απεργία. Για οποιοδήποτε πρόβλημα ή ερωτήσεις μπορείτε να επικοινωνείτε με τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου του συλλόγου. Η κυβερνητική τρομοκρατια δεν θα περάσει.

Υπενθυμίζουμε ότι η «αξιολόγηση» δεν είναι ένα απλά τεχνοκρατικό ή διαδικαστικό ζήτημα, αποσυνδεμένο από τη στόχευση κάθε κυβέρνησης για να λειτουργήσει το δημόσιο, ως.

Tην έναρξη και κλιμάκωση αγωνιστικών κινητοποιήσεων από την δευτέρα 10 φεβρουαρίου ανακοίνωσαν οι δικαστικοί υπάλληλοι… Την προκήρυξη απεργίας με αποχή από τα καθήκοντα της αξιολόγησης αποφάσισε σήμερα σε έκτακτη συνεδρίαση το γενικό συμβούλιο της ποεδην μετά την δικαστική απόφαση που χαρακτήριζε παράνομη την απεργία της αδεδυ.το γενικό συμβούλιο της ποεδην ανταποκρίθηκε άμεσα στα. Η ποεδην θα καταθέσει νέο εξώδικο αν και μας καλύπτει το περσυνό. Δηλώνει την αντίθεσή του στους σχεδιασμούς για αξιολόγηση της σχολικής μονάδας και για ατομική αξιολόγηση των εκπαιδευτικών. Η κυβερνητική τρομοκρατια δεν θα περάσει. Η εκτελεστική επιτροπή της α.δ.ε.δ.υ. Συνεχίζει η απεργία της ποε οτα από την αξιολόγηση. Η απεργία αποτελεί δικαίωμα και ασκείται από τις νόμιμα συνεστημένες συνδικαλιστικές οργανώσεις για τη διαφύλαξη και προαγωγή των 9. Συνάδελφοι, προκειμένου να ενημερωθείτε, μιας και ο σύλλογος μας έχει αδρανήσει τελευταία και σε αυτό το επίπεδο, παίρνουμε την κατάσταση στα χέρια μας για την ενημέρωσή σας. Συνελεύσεών τους και της αδεδυ. Για οποιοδήποτε πρόβλημα ή ερωτήσεις μπορείτε να επικοινωνείτε με τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου του συλλόγου. Της ολμε να υλοποιήσει την απόφαση της γ.σ. Από τις διαδικασίες που προβλέπονται από τον νόμο 4692/2020 (φεκ 12 ιουνίου 2020) καθώς και από την υπουργική απόφαση «συλλογικός προγραμματισμός, εσωτερική και εξωτερική αξιολόγηση των σχολικών μονάδων ως προς το εκπαιδευτικό τους έργο» και.

Χαιρετίζει τους χιλιάδες εργαζόμενους του δημοσίου που στη συντριπτική τους πλειονότητα, με αποφάσεις των συνελεύσεων. Η ποεδην θα καταθέσει νέο εξώδικο αν και μας καλύπτει το περσυνό. Συνεχίζουμε αποφασιστικά την απεργία/αποχή από την αξιολόγηση. Tην έναρξη και κλιμάκωση αγωνιστικών κινητοποιήσεων από την δευτέρα 10 φεβρουαρίου ανακοίνωσαν οι δικαστικοί υπάλληλοι… Συνεχίζει η απεργία της ποε οτα από την αξιολόγηση.

Νέα παράταση στην αξιολόγηση δημοσίων υπαλλήλων, ενώ η ...
Νέα παράταση στην αξιολόγηση δημοσίων υπαλλήλων, ενώ η ... from www.patrisnews.com
Από τις διαδικασίες που προβλέπονται από τον νόμο 4692/2020 (φεκ 12 ιουνίου 2020) καθώς και από την υπουργική απόφαση «συλλογικός προγραμματισμός, εσωτερική και εξωτερική αξιολόγηση των σχολικών μονάδων ως προς το εκπαιδευτικό τους έργο» και. Η ποεδην θα καταθέσει νέο εξώδικο αν και μας καλύπτει το περσυνό. Ξεπερνώντας απ' τα κάτω την αδράνεια του δσ της ολμε, 33 ελμε (μέχρι στιγμής) αποφασίζουν απεργία αποχή από τη διαδικασία αξιολόγησης των διευθυντών, με την κάλυψη των δσ, των γ. Την προκήρυξη απεργίας με αποχή από τα καθήκοντα της αξιολόγησης αποφάσισε σήμερα σε έκτακτη συνεδρίαση το γενικό συμβούλιο της ποεδην μετά την δικαστική απόφαση που χαρακτήριζε παράνομη την απεργία της αδεδυ.το γενικό συμβούλιο της ποεδην ανταποκρίθηκε άμεσα στα. Για οποιοδήποτε πρόβλημα ή ερωτήσεις μπορείτε να επικοινωνείτε με τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου του συλλόγου. Η απεργία αποτελεί δικαίωμα και ασκείται από τις νόμιμα συνεστημένες συνδικαλιστικές οργανώσεις για τη διαφύλαξη και προαγωγή των 9. Συνεχίζει η απεργία της ποε οτα από την αξιολόγηση. Η μεγάλη συμμετοχή στην απεργία/αποχή από την αξιολόγηση, τα προηγούμενα δύο χρόνια, έδειξε πως ο δημοσιοϋπαλληλικός κόσμος στη συντριπτική του πλειονότητα

Της ολμε να υλοποιήσει την απόφαση της γ.σ.

Τσίπρα που μπορείτε να δείτε εδω. Η ποεδην θα καταθέσει νέο εξώδικο αν και μας καλύπτει το περσυνό. Συνάδελφοι, προκειμένου να ενημερωθείτε, μιας και ο σύλλογος μας έχει αδρανήσει τελευταία και σε αυτό το επίπεδο, παίρνουμε την κατάσταση στα χέρια μας για την ενημέρωσή σας. Ξεπερνώντας απ' τα κάτω την αδράνεια του δσ της ολμε, 33 ελμε (μέχρι στιγμής) αποφασίζουν απεργία αποχή από τη διαδικασία αξιολόγησης των διευθυντών, με την κάλυψη των δσ, των γ. Η κυβερνητική τρομοκρατια δεν θα περάσει. Υπενθυμίζουμε ότι η αποχή των εκπαιδευτικών από συγκεκριμένα καθήκοντα συνιστά απολύτως νόμιμη, συνταγματικά κατοχυρωμένη μορφή καλούμε τις εκπαιδευτικές ομοσπονδίες δοε/ολμε να κηρύξουν 24ωρη απεργία. Συνεχίζουμε αποφασιστικά την απεργία/αποχή από την αξιολόγηση. Δεν θα περάσει ο χουντικού τύπου απεργοσπαστικός σχεδιασμός της κυβέρνησης! Αναρτήθηκε από όραμα και δημιουργία 28 σεπτεμβρίου. Η εκτελεστική επιτροπή της α.δ.ε.δ.υ. Της ολμε να υλοποιήσει την απόφαση της γ.σ. Για οποιοδήποτε πρόβλημα ή ερωτήσεις μπορείτε να επικοινωνείτε με τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου του συλλόγου. Όλες οι ειδήσεις για τις απεργιακές κινητοποιήσεις στην αθήνα.

Ξεπερνώντας απ' τα κάτω την αδράνεια του δσ της ολμε, 33 ελμε (μέχρι στιγμής) αποφασίζουν απεργία αποχή από τη διαδικασία αξιολόγησης των διευθυντών, με την κάλυψη των δσ, των γ. Η κυβερνητική τρομοκρατια δεν θα περάσει. Για οποιοδήποτε πρόβλημα ή ερωτήσεις μπορείτε να επικοινωνείτε με τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου του συλλόγου. Την πρώτη μαΐου γιορτάζεται η μέρα των εργατών. Η απεργία αποτελεί δικαίωμα και ασκείται από τις νόμιμα συνεστημένες συνδικαλιστικές οργανώσεις για τη διαφύλαξη και προαγωγή των 9.

Αξιολόγηση: Δικαστική απόφαση δικαιώνει ΔΥ που συμμετείχε ...
Αξιολόγηση: Δικαστική απόφαση δικαιώνει ΔΥ που συμμετείχε ... from askieforiakwn.gr
Δεν θα περάσει ο χουντικού τύπου απεργοσπαστικός σχεδιασμός της κυβέρνησης! Η ποεδην θα καταθέσει νέο εξώδικο αν και μας καλύπτει το περσυνό. Της ολμε να υλοποιήσει την απόφαση της γ.σ. Ξεπερνώντας απ' τα κάτω την αδράνεια του δσ της ολμε, 33 ελμε (μέχρι στιγμής) αποφασίζουν απεργία αποχή από τη διαδικασία αξιολόγησης των διευθυντών, με την κάλυψη των δσ, των γ. Τσίπρα που μπορείτε να δείτε εδω. Συνάδελφοι, προκειμένου να ενημερωθείτε, μιας και ο σύλλογος μας έχει αδρανήσει τελευταία και σε αυτό το επίπεδο, παίρνουμε την κατάσταση στα χέρια μας για την ενημέρωσή σας. Tην έναρξη και κλιμάκωση αγωνιστικών κινητοποιήσεων από την δευτέρα 10 φεβρουαρίου ανακοίνωσαν οι δικαστικοί υπάλληλοι… Η μεγάλη συμμετοχή στην απεργία/αποχή από την αξιολόγηση, τα προηγούμενα δύο χρόνια, έδειξε πως ο δημοσιοϋπαλληλικός κόσμος στη συντριπτική του πλειονότητα

Συνάδελφοι, προκειμένου να ενημερωθείτε, μιας και ο σύλλογος μας έχει αδρανήσει τελευταία και σε αυτό το επίπεδο, παίρνουμε την κατάσταση στα χέρια μας για την ενημέρωσή σας.

Η απεργία αποτελεί δικαίωμα και ασκείται από τις νόμιμα συνεστημένες συνδικαλιστικές οργανώσεις για τη διαφύλαξη και προαγωγή των 9. Η μεγάλη συμμετοχή στην απεργία/αποχή από την αξιολόγηση, τα προηγούμενα δύο χρόνια, έδειξε πως ο δημοσιοϋπαλληλικός κόσμος στη συντριπτική του πλειονότητα Χαιρετίζει τους χιλιάδες εργαζόμενους του δημοσίου που στη συντριπτική τους πλειονότητα, με αποφάσεις των συνελεύσεων. Την προκήρυξη απεργίας με αποχή από τα καθήκοντα της αξιολόγησης αποφάσισε σήμερα σε έκτακτη συνεδρίαση το γενικό συμβούλιο της ποεδην μετά την δικαστική απόφαση που χαρακτήριζε παράνομη την απεργία της αδεδυ.το γενικό συμβούλιο της ποεδην ανταποκρίθηκε άμεσα στα. Αναρτήθηκε από όραμα και δημιουργία 28 σεπτεμβρίου. Για οποιοδήποτε πρόβλημα ή ερωτήσεις μπορείτε να επικοινωνείτε με τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου του συλλόγου. Η εκτελεστική επιτροπή της α.δ.ε.δ.υ. Ξεπερνώντας απ' τα κάτω την αδράνεια του δσ της ολμε, 33 ελμε (μέχρι στιγμής) αποφασίζουν απεργία αποχή από τη διαδικασία αξιολόγησης των διευθυντών, με την κάλυψη των δσ, των γ. Tην έναρξη και κλιμάκωση αγωνιστικών κινητοποιήσεων από την δευτέρα 10 φεβρουαρίου ανακοίνωσαν οι δικαστικοί υπάλληλοι… Την πρώτη μαΐου γιορτάζεται η μέρα των εργατών. Συνεχίζει η απεργία της ποε οτα από την αξιολόγηση. Υπενθυμίζουμε ότι η «αξιολόγηση» δεν είναι ένα απλά τεχνοκρατικό ή διαδικαστικό ζήτημα, αποσυνδεμένο από τη στόχευση κάθε κυβέρνησης για να λειτουργήσει το δημόσιο, ως. Από τις διαδικασίες που προβλέπονται από τον νόμο 4692/2020 (φεκ 12 ιουνίου 2020) καθώς και από την υπουργική απόφαση «συλλογικός προγραμματισμός, εσωτερική και εξωτερική αξιολόγηση των σχολικών μονάδων ως προς το εκπαιδευτικό τους έργο» και.

Από τις διαδικασίες που προβλέπονται από τον νόμο 4692/2020 (φεκ 12 ιουνίου 2020) καθώς και από την υπουργική απόφαση «συλλογικός προγραμματισμός, εσωτερική και εξωτερική αξιολόγηση των σχολικών μονάδων ως προς το εκπαιδευτικό τους έργο» και απεργία. Την πρώτη μαΐου γιορτάζεται η μέρα των εργατών.